PLENKOVIĆ HOĆE DA IZBEGNE ZVIŽDUKE: Govor za godišnjicu "Oluje" planira rano ujutru

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.08.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski premijer Andrej Plenković odbacio je danas tezu da su govori na obeležavanju godišnjice "Oluje" u nedelju u Kninu planirani u osam ujutro, kako se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana.

RepublikaFoto: twitter.com/Katarina Brecic‏
Andrej Plenković

- Ta teza ne stoji uopšte i ne znam zašto je postavljate", kazao je Plenković na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li se boji zvižduka budući da su govori na glavnom trgu u Kninu organizovani za osam sati ujutro - prenosi Hina.

- Ove godine je došle do modifikacije, neka od braniteljskih udruženja su bila sklona tome da što veći broj ljudi može biti prisutan kada se drže govori i s obzirom na procenu temperature koja se očekuje u nedelju u Kninu, s obzirom na iskustvo ranijih godina i s obzirom da je Sinjska alka istoga dana, odlučeno je da govori na trgu budu ujutro - rekao je Plenković.

Nakon toga sledi program na Kninskoj tvrđavi, a potom i prelet aviona F16 koji su kupljeni do Izraela, potvrdio je premijer informaciju koja je iscurila u medije i koja je trebala da bude posebno iznenađenje, prenosi Hina.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading