(FOTO) ORBANOVA ĆERKA OBRUKALA OCA: Prljavu pelenu bacila na travu pored odmorišta

Autor: Republika

Svet

21.08.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rahel Orban, ćerka mađarskog premijera Viktora Orbana, obrukala je oca pošto je uslikana kako na hrvatskom autoputu smeće umesto u kantu za otpatke baca na travu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Echo Televízió
Viktor Orban

Fotografiju je objavio mađarski portal Nyugati Feny, a vrlo brzo preuzeli su je i mediji u hrvatskoj, kao i mnogobrojni komenatori na društvenim mrežama.

Kako piše hrvatski portal Index.hr, fotografije na kojima je Orbanova ćerka uhvaćena u necivilizovanom ponašanju, poslala im je jedna od čitataljki koja je uz to i napisala:

- Juče smo se vraćali s hrvatske obale te smo putem stali na benzinskoj pumpi. Nedaleko od nas uskoro se zaustavlja kraljevski par. Nisam mogla verovati svojim očima. Bila je to kći mađarskog premijera Viktora Orbana, Rahel, sa suprugom. Rahel je, kako se može videti, opet trudna. No zašto vam ovo pišem? Rahel je svom detetu presvukla pelenu i bacila je pored ceste! Vikala sam joj: Je li te otac naučio tako se ponašati? Njen suprug je brzo pojurio u auto. Užasno su me uzrujali - navodi Index.hr

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading