NOVA SAZNANJA: Kriminalna grupa iz Crne Gore pokušala da ubije novinarku Oliveru Lakić!

Autor: Tanjug

Svet

24.09.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici kriminalističke policije raspolažu operativnim saznanjima da je jedna kriminalna grupa sa teritorije Crne Gore pokušala da ubije novinarku "Vijesti" Oliveru Lakić, izjavio je danas pomoćnik direktora crnogorske Uprave policije Enis Baković.

RepublikaFoto: facebook.com/olivera lakic
Olivera Lakić

- Radi se o jednoj kriminlanoj grupi koja nije dostupna nadležnim organima Crne Gore i preduzimaju se sve mere i radnje uz međunarodnu policijsku saradnju radi ispitivanja tih podataka - kazao je Baković na konferenciji za novinare, prenosi CDM.me.

Lakić je ranjena 8. maja iz vatrenog oružja, nakon što je po povratku s posla parkirala automobil ispred zgrade u kojoj stanuje.

Prošle nedelje, evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da će se pitanje napada na Oliveru Lakić i dalje potencirati na svim nivoima, u narednom Izveštaju o napretku Crne Gore, kao i da pregovori o članstvu u Evropskoj uniji mogu biti i prekinuti.

- Ukoliko nema pomaka u poglavljima 23 i 24, a sloboda medija i bezbednost novinara su neizostavan deo toga - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading