DODIKOVA PRVA IZJAVA POSLE POBEDE NA IZBORIMA!

Autor: Republika

Svet

07.10.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se narodu nakon proglašenja pobede na opštim izborima koji su se održavali danas u Bosni i Hercegovini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Ubedljivo odneo pobedu

On je tom prilikom rekao da je veoma zadovoljan rezultatima i da je upravo očekivao takav ishod glasanja i da će on biti novi srpski član u Predsedništvu BiH.

- Razlika između mene i Ivanića je 70.500 glasova. Dobili smo značajan broj glasova širom zemlje, pokazali smo dominaciju. Ivanić je kažnjen za kalkulantsku politiku - rekao je Dodik.

On je ranije najavio pobedu od oko 70 odsto glasova, što čini dominantnu većinu i snagu.

- Za moju partiju očekujem oko 40 odsto i to je nešto što nam daje sigurnost da ćemo pobediti. Verujem u veliku pobedu, i moju i Željke Cvijanović. Da nije nepristojno, već sada bih proglasio pobedu, ali sačekaćemo do večeras da to uradimo i formalno - ubeđen je bio Dodik neposredno pre izbora.

Predsednik Srpske Milorad Dodik rekao je ranije u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za Sputnjik, odmah nakon što je glasao na svom glasačkom mestu u Laktašima kraj Banjaluke,  da je protekla izborna kampanja bila naporna, jer je želeo da obiđe svako mesto i da ostvari direktan kontakt sa ljudima i da je to upravo i bio njego cilj, kako bi narod zna da napravi pravi izbor.

- Moja obaveza bila je da obiđem što je moguće više mesta. Za 28 dana imao sam 106 mitinga, dao trideset i nešto intervjua, radio svoj posao predsednika, imao desetine raznih sastanaka... Bilo je malo umora, ali, svakako, kada radite posao koji vam ide i koji daje dobar rezultat, postoji satisfakcija - kaže Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading