Todorić: Spreman sam za zatvor i za dalju borbu!

Autor:

Svet

26.10.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač i bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić biće u narednih desetak dana isporučen Hrvatskoj, odlučio je juče sud u Londonu. Po izlasku iz sudnice nekadašnji vlasnik "Agrokora" izjavio je da je razočaran odlukom Visokog suda u Londonu, ali je rekao i da je spreman za Remetinac.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GRIZELJ
Ivica Todorić

- Ovo je za mene bio poslovni potez. Došao sam u London, ostao godinu dana, obavio sve zadatke. Ostajem još jedno 25 dana. Naravno da sam malo razočaran, ali ja moram ići dalje u fajt, još ću jače krenuti napred - rekao je Todorić.

Upitan da li je spreman za Remetinac (hrvatski istražni zatvor u Zagrebu), Todorić je odgovorio:

- Naravno da sam spreman, ja sam uvek spreman!

Podsećamo da je zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Ivice Todorića zbog sumnje da je nezakonito prisvojio 173 miliona evra dobiti. Ta dobit prisvojena je između 2006. i 2017, a bivši prvi čovek "Agrokora" osumnjičen je za krivična dela zloupotrebe vlasti u poslovanju, kršenje knjigovodstvenih obaveza i krivotvorenje dokumenata. Hrvatska je za njim raspisala poternicu Interpola i evropski nalog za hapšenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading