(FOTO) Evo kako izgleda Vuk Jeremić dok ga "rešeta" tužilac u Njujorku!

Autor: Republika

Svet

28.11.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić saslušavan je satima juče u Njujorku. Lider Narodne stranke je do detalja morao da objasni prirodu svoje veze sa bivšim ministrom policije Hongkonga, koji je optužen za korupciju i pranje novca.

Foto: Tanjug/AP

U skladu sa suđenjem veka, pojavile su se i skice iz sudnice na internetu. 

Na prvoj skici pomoćnik američkog državnog tužioca Danijel Rihental, postavlja pitanja bivšem ministru spoljnih poslova Srbije i bivšem predsedniku Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuku Jeremiću. Pitanja su u vezi sa mitom koji je Patrik Ho nudio afričkim zvaničnicima za dobijanje unosnih poslova za svoju kompaniju.

Ho sedi u ljubičastoj odeći u kranjem levom uglu skice. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jeremić je izjavio da nije bio svedok ničemu "nedoličnom"... Tokom rešetanja i pitanja u sudnici Jeremić se osećao nelagodno, što je vidljivo čak i na skicama, - o tome EKSKLUZIVNO SVE MOŽETE DA PROČITATE OVDE.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Agencije su, osim skica sa Jeremićem, objavile i ovu na kojoj možete da vidite kako pomoćnik američkog državnog tužioca Pol Hajden upire prstom na optuženog, biznismena iz Hong Konga, Patrika Hoa, tokom iznošenja uvodnih reči na suđenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading