Ponavlja se scenario iz '99 kada su bombardovali Srbiju! Potpisan plan "Barbarosa 2"

Autor: alo.rs, Republika

Svet

29.11.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski je u TV programu "Veče sa Vladimirom Solovjovim" izjavio da je scenario koji se odigrao u Ukrajini nedavno, isti kao pre početka bombardovanja Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukrajinski vojnici

- Početak rata planirao se i za 2016, 2017. godinu. Sada je 2018. godina i evo, počeo je. Proglašenje ratnog stanja u Ukrajini je po naredbi Anglosaksonaca, Londona i Vašingtona, ponavljaju se scenariji koji su već viđeni - rekao je Žirinovski i počeo da nabraja istorijske sukobe, od Prvog svetskog rata, do Sirije.

U tom nabrajanju, Žirinovski je pomenuo i sukob u BiH i bombardovanje Srbije.

- Nisu znali gde da počnu Treći svetski rat, hteli su u Siriji, ali smo tamo zaveli red. Glavni udar biće na teritoriji Ukrajine, a Amerikanci i Englezi neće ratovati, nećete videti njihove vojnike. Zato su Englezi i imali Bregzit, da kad padne evro, oni nisu u njihovoj zoni - rekao je lider LDPR.

On je rekao da je sve ovo vesnik Treće svetskog rata.

- To ne govorim ja, to kaže i profesor Robert Filn. On je pisao da postoje 5 varijanti Trećeg svetskog rata: Daleki istok, Kina ili Severna Koreja, Sirija, Kavkaz i Ukrajina. Ja sam o tome ranije pisao, moguće da su videli, pa prepisali - našalio se Žirinovski.

Lider LDPR je rekao da je "2019. godina poslednja koju ćemo dočekati u miru, a da to nije njegov scenario, već scenario Anglosaksonaca.

- Plan "Barbarosa 2 - Napad na Rusiju", već je potpisan i ukrajinska armija je na to spremna - rekao je Žirinovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading