Tramp brilijira! Dete grcalo u suzama tokom tradicionalnih čestitki

Autor:

Svet

25.12.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija proveli su deo Badnje večeri po gregorijanskom kalendaru vodeći tradicionalne telefonske razgovore s decom širom Amerike, tokom kojih je šef Bele kuće ponovo briljirao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I prošle godine je Donald Tramp nažalost zvao decu

Naime, prema pisanju britanskih medija, on je uspeo da rasplače jednog sedmogodišnjeg dečaka, kog je, kako se tvrdi, bukvalno izribao komentarom da je čudno da on još veruje u Deda Mraza s obzirom na to da ima već sedam godina.

- Da li ti zaista veruješ u Deda Mraza? Sa sedam godina to nije toliko bitno, zar ne? Uživaj - u svom maniru je Tramp poručio detetu.

Inače, razgovori predsednika i prve dame sa decom su tradicija otkad je počelo praćenje Deda Mraza 1955, kada je jedno dete slučajno pozvalo Komandu za vazdušnu odbranu NORAD raspitujući se za kretanje svojih poklona.

Od tada ta agencija tradicionalno objavljuje zamišljenu Deda Mrazovu putanju, a telefonske linije tokom cele večeri su usijane od dečjih poziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading