(VIDEO) Putin samo pred njima pada na kolena!

Autor:

Svet

18.01.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin na poklon od srpskog kolege Aleksandra Vučića dobio je šarplaninca Pašu.

Foto: Predsedništvo Srbije
Paša, novi ljubimac Vladimira Putina

Ovo je četvrti pas kog Putin dobija na poklon od lidera drugih zemalja. Ruski predsednik koji obožava životinje a naročito pse odmah je "pao na kolena" pred Pašom koji mu je uzvratio simpatije i prepustio se maženju. 

Putin je dugo imao ljubimicu Koni, ženku crnog labradora, koja je bila njegov omiljeni pas. Ona je živela u Kremlju od 1999. do 2014. godine, a predsednik je Koni redovno vodi i na svoja druženje sa kolegama državnicima. 

Svoju ljubimicu uveo je čak i u salu za sastanke i prilikom sastanka sa Angelom Merkel, iako je vrlo dobro znao da nemačka kancelarka ima panični strah od pasa. Mnogi su to protumačili kao "diplomatsku igru u KGB stilu" i pokazivanje moći.

Vladimir Putin je 2012. na poklon dobio psa rase akita od premijera Japana. Vladimir Putin je svog psa, koji se zove Jume, poveo  prilikom posete japanske delegacije prošle godine, kako bi im pokazao kako je štene koje mu je poklonio Šinzo Abe poraslo. Predstavio ga je novinarima kao svog čuvara.

 

 

Ruski predsednik je od turkmenistanskog kolege Gurbangulua Berdimukhamedova dobio štene alabaja, kog je nazvao Verni. Srednjeazijski ovčar u rezidenciju ruskog predsednika uselio se 2017. godine. Ruski predsednik nije krio oduševljenje ovim poklonom.

Premijer Bugarske je 2010. Putinu poklonio autohtonog bugarskog ovčara koji je toliko raznežio Putina da nije mogao da prestane da ga grli i mazi, pa je čak i poljubio štene na konferenciji za štampu.

Čitava Rusija je učestvovala u javnom kumovanju štenetu. Na kraju je pas nazvan Bafi, po predlogu petogodišnjeg dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading