GRČKA ODLUČUJE O SUDBINI MAKEDONIJE: Rasprava u parlamentu trajaće četiri dana!

Autor: Tanjug

Svet

21.01.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik grčkog parlamenta Nikos Vucis odlučio je da rasprava o Prespanskom sporazumu traje dva dana u Stalnom odboru za odbranu i spoljne poslove i potom još dva dana na plenarnoj sednici parlamenta, prenosi ANA-MPA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prespanski sporazum će biti razmatran u parlamentarnom Odboru za odbranu i spoljne poslove danas i sutra, a rasprava na plenarnoj sednici će započeti u sredu.

Kako se navodi, plenarne sednici će trajati 16 sati.

U međuvremenu, lider stranke Demokratskog saveza Fofi Genimata još nije poslala pismo predsedniku parlamenta Nikosu Vucisu da ga obavesti da je izbacila poslanika Tanasisa Teoharopulosa iz parlamentarne grupe stranke, što bi izazvalo brojne izmene u sastavu parlamentarnog Odbora za odbranu i spoljne poslove.

Za sada ovaj odbor uključuje dva nezavisna poslanika Dimitris Kamenos i Spiros Danelis. Teoharopulos je takođe član istog parlamentarnog odbora iz redova Demokratskog saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading