Popularna Kasandra protiv Madura: Evo šta mu je poručila

Autor: Republika

Svet

27.01.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u Venecueli, gde se predsednik parlamenta Huan Gvaido proglasio predsednikom umesto aktuelnog šefa države Nikolasa Madura, preti da se otrgne kontroli.

RepublikaFoto: instagram.com/lacoraima
Koraima Tores

Dok broj žrtava na ulicama, gde besne protesti, svakog dana raste i dostigao je najmanje 26 u poslednjih nekoliko dana i brojni poznati su se uključili u događaje.

Tako je uz Gvaida, a protiv Madura ustala i glumica Koraima Tores, koja je svetsku slavu stekla glumeći u sapunici "Kasandra". Ova zvezda koja je kod nas u Srbiji devedesetih imala pravu armiju obožavalaca, na Instagramu je postavila fotografiju sa natpisom: "Slobodna Venecuela", aludirajuču na datum kad je Gvaido sebe proglasio predsednikom i dodalala je:

"Bez obzira na to gde su Venecuelanci, svi smo udruženi 23. januara 2019."

Inače, opozicioni lider Gvaido juče je rekao da će razmotriti amnestju za Madura i njegove saradnike ako pomognu da se Venecuela vrati demokratiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading