(FOTO) Bizarnije ne može! Udala se za zombi-lutku: Ona je ljubav mog života!

Autor:

Svet

16.02.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Felisiti Kadlek (20) iz Massachusettsa šokirala je čitav svet kada je obelodanila da se udaje za svoju zastrašujuću zombi-lutku po imenu Keli Rosi, koju ima od detinjstva, a koju, kako tvrdi, doživljava kao muškarca u onome što naziva vezom.

 

 

Za bizarnu svadbenu ceremoniju u Tivertonu na Rhode Islandu Felisiti je utrošila 500 dolara - za venčanicu, odelo za lutku i dekoraciju. Svečanosti je, pritom, prisustvovalo četvoro Felisitinih prijatelja, kao i još osam zombi-lutaka koje ona ima pored Keli.

- Venčanje mi je omogućilo da se još više povežem sa Keli i potrudila sam se da sve bude zvanično da bismo kasnije mogle da konzumiramo naš brak. Ona je ljubav mog života i imale smo svadbu o kakvoj sam sanjala - rekla je Felisiti i dodala da je četiri godine u vezi sa lutkom, koja kako tvrdi, ima 37 godina.

 

 

- Našla sam je na jednom sajtu kad sam imala 13 godina i tata mi ju je kupio. Međutim, osećanja su mi se razvila tek od 16. godine. Prvo sam sve potiskivala, ali onda sam shvatila da je to ono pravo, pogotovo nakon što mi je otac preminuo prošle godine, pa sam preko Keli osećala i dalje povezanost sa njim - objasnila je neobična mlada žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading