(FOTO) PRAVO ZLO: Kolumbijski monstrum silovao 276 dece!

Autor:

Svet

16.02.2019

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum Huan Karlos Sančez Latore (38) iz Kolumbije silovao je čak 276 dečaka i devojčica uzrasta od sedam do 12 godina, a zatim eksplicitne fotografije nesrećne dece, kao i snimke odnosa, postavljao na internet i prodavao ih drugim pedofilima.

RepublikaFoto: youtube.com/LA OTRA VERDAD
Huan Karlos Sančez Latore

On je uhapšen sredinom prošle godine, a sada je osuđen na 60 godina robije.

Lattore, koji je obrazovan komjuterski stručnjak, decu je intenzivno zlostavljao u periodu od 2007. do 2008, kada je bio zaposlen u jednoj IT kompaniji. On ih je mamio putem interneta, a zatim ih nagovarao da se nađu u šoping-molovima, obećavajući im raznorazne poklone. Odatle ih je, međutim, vodio u hotele, gde ih je terao da ga dodiruju, a zatim ih silovao i snimao. Veći broj njegovih žrtava bili su dečaci.

Kolege i komšije nisu mogle da veruju da je pedofil

Deixi Tapia, šefica monstruma Juana Carlosa Sancheza Lattorea ispričala je medijima da se on na poslu mesecima predstavljao kao Danilo Gutiérrez, te da niko nije mogao da pretpostavi čime se on bavi. Kako je otkrila, bio joj je jedan od najboljih kompjuterskih stručnjaka.

Zbog sumnje da je pedofil Lattore je prvi put uhapšen 2011, ali je oslobođen zbog stalnog odlaganja suđenja, a zatim i zastarevanja postupka protiv njega. Podrazumeva se, on je to iskoristio i pobegao u Venecuelu, gde se veruje da je nastavio da zlostavlja decu, ali čiji broj verovatno nikada neće biti utvrđen. Godinama se skrivao, ali je konačno prošle godine uhvaćen po Interpolovoj poternici.

Inače, Latore se na intrenetu predstavljao kao Big Bad Wolf (Veliki opasni vuk), a policija ga je, dok nije znala o kome je reč, zvala "Lobo Feroz" ili "Sadyko 13".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading