Šok! Otkriveno ko je izrešetao i pregazio mafijaškog bosa Frenkija

Autor:

Svet

20.03.2019

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Entoni Komelo (24), uhapšen tokom vikenda u Njujorku zbog ubistva čuvenog bosa porodice Gambino Frenka Kalija zvanog Frenki Boj (54), najverovatnije je duševni bolesnik. To znači da iza smaknuća jednog od najmoćnijih ljudi njujorškog podzemlja ne stoji niko iz rivalskih bandi, već "običan mladić" koji je radio na lokalnoj građevini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osumnjičeni već uhapšen: Entoni Komelo

Komelo je uhapšen dva dana nakon što je na kućnom pragu ispalio 10 metaka u Kalija, a potom ga dokrajčio prešavši kamionetom preko njegovog tela.

Iako su svi nagađali da bi naručioci ubistva mogli da budu neki od Kalijevih rivala iz preostale četiri mafijaške porodice u Njujorku, istraga je pokazala da ga je ubio upravo Komelo, i to zbog toga što mu je Frenki Boj branio da se viđa sa njegovom sestričinom.

Foto: Tanjug/AP

Komelo je, inače, bio je opsednut teorijama zavere, a u sudu se pojavio pokazujući na ruci iscrtane simbole koji ukazuju na to da je bio sledbenik Donalda Trampa. Policija strahuje da je porodica Gambino već izdala poternicu za njim, te da mu se crno piše kad završi iza rešetaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading