Tramp likuje na Tviteru: Potpuno oslobađanje! Neka Amerika bude velika!

Autor: Tanjug

Svet

24.03.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave glavnih nalaza istrage specijalnog tužioca Roberta Malera o navodnom ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine, predsednik Donald Tramp na tviteru kliče: "potpuno OSLOBAÐANJE".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Nije bio dosluha (sa Rusijom). Nije bilo opstruisanja (pravde). Potpuno i totalno OSLOBAÐANJE. NEKA AMERIKA BUDE VELIKA - poručio je Tramp na toj društvenoj mreži.


Bela kuća je reagovala u sličnom maniru, saopštivši da je Malerov izveštaj "potpuno oslobađanje" Trampa.

Sekretar za štampu Bele kuće saopštila je da Maler nije našao nikave dokaze o saradnji ljudi iz Trampove kampanje sa Rusima, niti da je Tramp tokom istrage opstruisao pravdu.

 

 

Oglasio se i Trampov lični advokat, Rudi Ðulijani, koji je poručio da su nalazi "bolji nego što je očekivao", prenosi Rojters.

Nalazi istrage, koje je američko Ministarstvo pravde predstavilo pred Kongresom, ukazuju da ni Tramp, kao ni njegovi saradnici, nisu sarađivali sa Rusijom, prenosi AP.

Malerova istraga "nije dovoljna da bi se ustanovila" opstrukcija pravde od strane predsednika SAD, izjavio je državni tužlac Vilijem Bar i dodao da je Maler to prepustio Ministarstvu pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading