Suprug Selme Hajek daje 100 miliona evra za obnovu Notr Dama

Autor: Tanjug

Svet

16.04.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski milijarder Fransoa-Anri Pino saopštio je da će njegova porodica dati 100 miliona evra pomoći za popravku katedrale Notr Dam, koja je opustošena u požaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fransoa Anri Pino i Selma Hajek

- Moj otac i ja smo odlučili da izdvojimo 100 miliona evra i učestvujemo u rekonstrukciji Notr-Dama - saopštio je Pino, suprug holivudske glumice Selme Hajek.

Pino je čelni čovek kompanije Kering, koja je vlasnik poznatih brendova kao što su Guči i Sen Loran i predsednik kompanije koja poseduje poznatu aukcijsku kuću Kristis, prenosi hrvatski Index.

Njegova supruga je na svom nalogu na Instagramu navela da je kao i mnogi drugi duboko šokirana i tužna što može da vidi kao se lepota Notr Dama pretvara u dim.

- Volim te, Pariz - poručila je Hajek. 

Posle devet sati borbe, rano jutros oko tri časa, francuski vatrogasci uspeli su da stave pod kontrolu požar u čuvenoj srednjevekovnoj katedrali Notr Dam u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading