Obmanuli svet! Evo šta se dešavalo sedam sati pre nego što je objavljeno da se Megan porađa i gde je SADA

Autor:

Svet

08.05.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl porodila se u ponedeljak u 5.26 po lokalnom vremenu, a strani mediji sada spekulišu da je kraljevska porodica sve veoma dobro osmislila kako bi sakrila sve informacije i izbegla medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, youtube.com
Kraljevska porodica samo nešto mulja

Naime, kako pišu, Megan i Hari su se iskrali iz svog dvorca i uputili se u bolnicu pod pratnjom ali bez rotacija, kako se ne bi znalo da su u pitanju upravo oni. Tako skriveni otišli su u bolnicu iz koje su, kako navode strani mediji isto tako, skrivajući se, i otišli kući. 

Informacija da je počeo porođaj Megan Markl data je sedam sati nakon samog porođaja, kada je vojvotkinja od Saseksa već uveliko bila kod kuće sa svojim sinom, pišu strani mediji. Podsetimo, ona je u svom domu i planirala da se porodi, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene plana.

Kako navode strani mediji, osim Harija uz nju je sve vreme, bila i njena majka, a u bolnicu su otišli sa dva automobila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading