Stiven Sigal bio na paradi u Moskvi: Odata je počast herojima

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

09.05.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac i specijalni izaslanik Ministarstva spoljnih poslova za rusko-američke odnose Stiven Sigal rekao je da je današnjom paradom povodom Dana pobede na Crvenom trgu u Moskvi dostojno odata pošta velikim herojima.

RepublikaFoto: instagram.com/seagalofficial
Stiven Sigal

Sigal, koji je 2016. godine dobio rusko državljanstvo, prisustvovao je događaju zajedno sa suprugom. On je istakao da voli parade i da je ranije prisustvovao njima.

- Oduševljen sam, drago mi je što sam ovde. Na dostojan način je odata pošta velikim herojima - rekao je glumac u intervjuu za televiziju „Zvezda“.

Podsetimo, u Moskvi je danas održana vojna parada povodom Dana pobede nad fašizmom. Na Crvenom trgu je učestvovalo više od 13.000 vojnika i 132 jedinice tehnike.

Zbog loših meteoroloških uslova avijacija nije nadletala Crveni trg, iako je planirano da u paradi učestvuje 74 aviona i helikoptera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading