(FOTO) Tramp nikada nije probao alkohol zbog pokojnog brata, a u Japanu je uslikan sa šampanjcem

Autor: Republika

Svet

29.05.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp je juče završio posetu Japanu gde je sa premijerom Šinzom Abeom razgovarao o komplikovanom trgovonskom odnosu njihovih zemalja, ali i uživao u partiji golfa i sumo-rvanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp sa Šinzom Abeom

On je tom prilikom postao i prvi svetski lider koga je ugostio novi japanski car Naruhitu. Tramp je tokom posete careve palate dobio tretman dostojan crvenog tepiha, ali je utsak večeri bila iznenadna grimasa koju je napravio kada mu je ponuđena zdravica.

Na fotografiji iz careve palate koja je obišla svet vidi se namrgođeni Tramp koji prinosi usnama čašu šampanjca, ali je ne otpija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tramp je poznat po tome da nikada u životu nije probao alkohol, kao i da se na zvaničnim dešavanjima u njegovim čašama nalaze nealkoholne zamene poput soka od grožđa. Čini se da se u ovom slučaju pred njim našao pravi šampanjac, zbog čega je bio primoran da prekrši protokol, a iza svega toga stoji tužna priča o porodičnoj tragediji.

Tramp, navodno, odbija da pije alkohol zato što je njegov stariji brat Fred umro pre trideset godina od bolesti izazvane alkoholizmom. Fred je preminuo u četrdesettrećoj godini, a pre smrti je upozorio Trampa da nikada ne proba alkohol i cigarete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fotografija je postala viralna, a korisnici društvenih mreža u ovom slučaju saosećaju sa američkim predsednikom. Mnogi su šaljivo istakli da je Trampova apstinencija od alkohola poslednja na listi razloga zbog kojih treba da ga kritikuju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading