Teška ispala! Džonson zalupio slušalicu Trampu: Mislio da je reč o šali, međutim...

Autor: informer.rs, Republika

Svet

09.06.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je da je Donald Tramp nedavno pokušao da ga pozove telefonom, ali da mu je on spustio slušalicu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

Kako je rekao, mislio je da je reč o šali. On je za Sandej tajms rekao da je primio poziv od nekoga ko je tvrdio da zove iz centrale Dauning strita, prenosi briselski Politiko.

- Ta osoba imala je blago irski naglasak i rekla je da zove iz centrale broj 10, i da želi da me spoji sa američkim predsednikom koji želi da razgovara sa mnom. I rekla mi je da će da me poveže sa sobom za situacije u Beloj kući. Ja sam razmišljajući brzo kao i obično rekao 'svim vašim slušaocima na radiju Kilkeni, niste me ni na trenutak prevarili' - rekao je Džonson.

 

 

Nakon toga, kaže Džonson prekinuo je vezu i pozvao centralu broj 10, gde mu je rečeno, da je to bio predsednik.

Džonson i Tramp su na kraju razgovarali i bivši britanski šef diplomatije rekao je da mu Tramp nije samo poželeo dobro, već je bio veoma zainteresovan da "intenzivira ekonomsku saradnju i da sklopi sporazum o slobodnoj trgovini".

Kako se navodi, Tramp je zatražio i sastanak sa Džonsonom, ali je ovaj morao da ga odbije uz obrazloženje da mora da se priprema za kampanju za lidera Konzervativne stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading