Džonson: Turčin sam poreklom, zato imam više žena!

Autor:

Svet

24.06.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni favorit u trci za mesto britanskog premijera Boris Džonson, za kog bi se zbog specifičnog fizičkog izgleda reklo da je čistokrvni Britanac, u stvari ima tursko poreklo i time se ponosi na poseban način. On, naime, baš tom činjenicom opravdava to što je tokom života imao ogroman broj žena, kao i to što je sa mnogima od njih bivao i istovremeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

 Sudeći prema pisanju britanskih medija, ljubavni život Džonsona je više nego šokantan, isprepletan brakovima i burnim vanbračnim vezama, kojima se ne zna ni broj. Poriv da vodi život u stilu Kazanove komentarisala je svojevremeno savetnica za kulturu Helen Mekintajer, njegova bivša bliska saradnica sa kojom je 2009. dobio vanbračnu ćerku. Ona je otkrila da poznati britanski političar svoje švrljanje pravda time što mu je pradeda bio Turčin.

- On je izuzetno ponosan na svoje tursko poreklo, koje je bitno uticalo na njegova shvatanja o monogamiji. Pričao mi je kako smatra da mu je neshvatljivo zašto bi muškarci bili osuđeni na jednu ženu, te da ne razume medijske reakcije na njegove privatne stvari - rekla je Mekintajerova.

Džonson je zvanično dva puta potpisao bračne papire. Sa svojom studentskom ljubavi Alegrom Mostejn Oven oženio se 1987, a razveo posle samo šest godina. Nisu imali dece, a razlog propalom braku bila je prevara sa Marinom Viler, sa kojom je Džonson brzo stupio u brak i u njemu opstao narednih 25 godina. Vilerova je tokom svih tih godina trpela mnogobrojne muževljeve afere, ali je preljuba sa Keri Sajmonds, koja je otkrivena u septembru prošle godine, stavila tačku na brak iako se u njemu rodilo četvoro dece.

Četiri godine je, iako je imao suprugu, bio u vezi sa Petronelom Vajat, koja je kasnije tvrdila da je jedno njegovo dete abortirala, a jedno pobacila

Iako je poricao romanse tokom braka, neke od ljubavnica su sporadično javnosti priznavale da su bile intimne sa Džonsonom. Tako je 2003. obelodanjena njegova četvorogodišnja veza s novinarkom Petronelom Vajat, koja je kasnije tvrdila da je jedno njegovo dete abortirala, a jedno pobacila. Dve godine kasnije pisalo se o njegovoj vezi s novinarkom Anom Fazakerli, nakon što su ga videli kako izlazi iz njenog stana u Londonu. Tada ga je supruga izbacila iz kuće, ali su se kasnije pomirili. Veza sa Helen Mekintajer priznata je 2009, kada je ona rodila njihovu ćerku, a Marina mu je i preko toga prešla, ali ne zadugo.

Džonson je trenutno u vezi sa Keri Sajmonds, zbog čega ga je ćerka Lara, inače samo pet godina mlađa od Keri, nazvala sebičnim đubretom. Džonson, podsetimo, trenutno za funkciju premijera vodi bitku s aktuelnim šefom diplomatije Džeremijem Hantom. Novi britanski lider biće poznat do 22. jula.

Iza sebe ima dva braka, četvoro bračne i jedno vanbračno dete

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- prva žena Alegra Mostejn Oven

- oženio se 1987, razveo 1993.

- prevario je sa Marinom Viler

- druga žena Marina Viler

- oženio se 1993, razveo 2018.

- prevario ju je sa Keri Sajmonds (aktuelnom devojkom)

- ljubavnica Helen Mekintajer

- bila mu je savetnica za kulturu

- rodila mu je vanbračnu ćerku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading