Slika ove bebe je UPOZORENJE za sve roditelje: Majka je krenula da napuni dečji bazen, a onda je čula JEZIV VRISAK

Autor: Blic, Republika

Svet

02.07.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se ovaj incident desio pre par godina, pravo je vreme da vam jezive opekotine koje je zadobio mali Nikolas zbog vrele vode iz baštenskog creva posluže kao podsetnik da nikada ne napravite istu grešku.

Foto: Twiter.com/Las Vegas FireRescue ‏ Potvrđen nalog
Beba sa opekotinama

Vatrogasci iz Las Vegasa objavili su upozorenje o opasnostima korišćenja baštenskog creva tokom vrelih dana u blizini dece uz veoma potresnu fotografiju jedne bebe.

Na fotografiji koja je uzdrmala javnost nalazi se devetomesečna beba po imenu Nikolas Vudžer, koji po telu ima teške opekotine usled vrele vode iz baštenskog creva koje je dugo stajalo na suncu.

- Ovde u Las Vegasu, baštensko crevo koje je izloženo direktnim sunčevim zracima, može da ugreje stajaću vodu unutar creva do 55-60 stepeni, što može da prouzrukuje teške opekotine naročito deci i životinjama. Pustite vodu da par minuta isteče, dok ne krene hladna, pa tek onda usmerite mlaz ka ljudima ili životinjama - piše u upozorenju.

Nikolasova mama je tog dana, želeći da napuni dečji bazen vodom, uzrokovala svojoj devetomesečnoj bebi opekotine drugog stepena. Nije ni shvatila šta je uradila dok njen sin nije počeo da plače i da se po njegovom telu pojavljuju veliki plikovi.

- Mislila sam da plače jer inače ne voli kada ga kvasimo vodom. Nisam znala da ću mu izgoreti kožu. Ovakve stvari vam nikada ne padnu na pamet - rekla je Dominik Vudžer.

Budući da i nas očekuju vreli dani, pripazite na ovu skrivenu opasnost koja vreba u svakom dvorištu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading