Ruskinja razotkrila Putina? Zna s decom jer ima bebe

Autor:

Svet

15.07.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je jednu višečlanu porodicu u svojoj zemlji i time otkrio drugu stranu ličnosti, koju skoro nikad ne pokazuje, ali nesvesno i priznao da je otac dvoje male dece, što na internetu tvrdi izvesna Olga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razotkrila ga ljubav prema deci?

 Naime, ruski lider je u nezvaničnoj kampanji za povećanje nataliteta u Ruskoj Federaciji posetio Liliju, majku devetoro dece, kako bi joj uručio novčanu pomoć države. Novinari su tada zapazili da je bio neuobičajeno nežan prema Lilijinim mališanima, a posebno prema njenom najmlađem sinu, koji je po njemu dobio ime - Vladimir. Bilo je više nego očigledno da je lideru Rusije društvo veoma prijalo, pa je u jednom trenutku odlučio da malog Vladimira nahrani kolačima.

- Probaj, probaj. Dobar si ti dečak - prokomentarisao je ruski predsednik i pomazio mališana.

Taj njegov gest zadivio je majke širom Rusije, pa su mnoge komentarisale nežnu stranu predsednika. Izvesna Olga bila je najdirektnija, pa je ispod fotografije napisala kako je više nego očigledno da se šef Kremlja u poslednje vreme često bavi decom, aludirajući na njegovu vezu sa Kabajevom, koja mu je u prethodnih nekoliko godina, navodno, najpre rodila ćerku i sina, a zatim i blizance.

Bivša gimnastičarka je navodno najpre rodila sina i ćerku, a nedavno i blizance

Inače, Putin je porodici sa devetoro dece odneo nagradu u novčanom iznosu 100.000 rubalja (1.400 evra), čime je želeo da u ime ruske nacije izrazi zahvalnost za doprinos natalitetu.

Iako je Putinu do kraja mandata ostalo još pet godina, izvori bliski Kremlju ističu da se razmatraju tri opcije njegovog ostanka na vlasti posle 2024. Prva je da se Rusija i Belorusija ujedine, čime bi Putin postao predsednik te nove države, dok druge dve podrazumevaju da aktuelni lider bude ili predsednik Saveta na nacionalnu bezbednost ili ponovo premijer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading