Merkelovoj je loše zbog alkohola! Poslanik desničarske AfD žestoko o stanju kancelarke

Autor:

Svet

17.07.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petr Bistron, poslanik nemačke desničarske Alternative za Nemačku (AfD) i poslanik u Bundestagu, rekao je kako među zvaničnicima njegove zemlje kruže priče da je kancelarki Angeli Merkel zdravlje ugroženo zbog alkohola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Angela Merkel

Ti navodi usledili su nakon što se već duže od mesec dana u svetskoj javnosti komentariše da li je jedna od najmoćnijih žena današnjice teško bolesna, budući da joj se čitavo telo treslo na tri javna događaja.

- U Bundestagu i nemačkom društvu pojavile su se glasine da je drhtavica Angele Merkel posledica ili alkoholizma ili Parkinsonove bolesti - izjavio je Bistron za dnevni list Komsomolska istina, naglasivši pritom da su se takve glasine pojavile usled ćutanja kancelarije Merkelove o njenom stanju.

- Već smo bili svedoci tri slučaja koja su u poslednje vreme pokazala njeno loše zdravlje. To je očigledno - dodao je on.

 

 

Inače, Merkelova je juče proslavila 65. rođendan, ali u radnoj atmosferi, držeći redovnu sednicu svoje vlade. Njeni najbliži saradnici su otkrili da je bila vidno raspoložena, što zbog činjenice da joj je rođendan, što zbog toga što je njena uzdanica Ursula fon der Lajen izabrana za predsednicu Evropske komisije.

Osim toga, juče je na funkciju ministarke odbrane, koju je dosad obavljanja Fon der Lajenova, postavljena još jedna Angelina saradnica Anegret Kramp Karenbauer. Ona je, podsetimo, Merkelovu pre nekoliko meseci zamenila na mestu čelnice vladajuće stranke CDU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading