(VIDEO) Kosturi iz ormana! Bunga bunga žurke na Trampov način: Američki mediji objavili razuzdane snimke šefa SAD

Autor: mediji, Republika

Svet

17.07.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp organizovao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima, tačnije, seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloletnica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kompromitujući materijal: Tramp na meti medija zbog burne prošlosti

Najmlađe među njima su imale 14 godina.

Američki mediji su objavili snimak jedne razuzdane žurke na kojoj su Tramp i Epstajn okruženi devojkama, navodno, navijačicama američkog kluba Bafalo bilsa. Sve se događa u Trampovom klubu Mar-A-Lago.

On u jednom trenutku drži jednu od devojaka otpozadi i tapše je po zadnjici. U drugom trenutku, Tramp pokazuje Epstajnu jednu devojku i govori mu nešto na uvo.

Iako se zbog muzike ne čuje šta mu tačno govori, NBC je analizirao: "Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna." Zatim kaže još nešto što je nemoguće utvrditi, ali je Epstajnu bilo vrlo duhovito jer je gotovo pao na pod od smeha.

Zanimljivo je da je Tramp, kojeg američki mediji povezuju s ovim seksualnim manijakom, u izjavi 9. jula negirao da je bio prijatelj s njim.

- Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan - rekao je Tramp.

 

 

Sumnja se da je Tramp bar jednom leteo Epstajnovim zloglasnim privatnim avionom, u medijima prozvanim "Lolita ekpres", zbog spekulacija da su u baš u njemu milijarder i njegovi gosti imali seksualne odnose s maloletnim devojkama.

"Lolita ekspresom" je leteo i bivši predsednik Bil Klinton, i to više od dvadeset puta. Kao i Tramp, i Klinton se sad ograđuje od svog bivšeg prijatelja.

Isto tako, Epstajn je, navodno, bio čest gost u Mar-a-Lagu dok nije izbačen zbog napastovanja jedne maloletnice. Prema sudskim dokumentima, jednom je rekao da želi da otvori modeling agenciju "na isti način na koji je Tramp osnovao svoju.

Epstajn je baš zahvaljujući agenciji vrbovao i potom silovao ili podvodio devojke.Njujork tajm izveštava da je Tramp organizovao privatnu žurku samo za sebe i Epstajna u Mar-a-Lagu za koju je "naručio" 28 "devojaka s kalendara". To je bilo 1992. kada je održan i sporan parti.

Inače, Epstajn se 2008. izvukao vansudskom nagodbom, prema kojoj je morao da odsluži samo 13 meseci u zatvoru otvorenog tipa iz kojeg je svakog dana odlazio po 12 sati na posao u svoju kancelariju u Palm Biču, iako mu je pretila doživotna. Međutim, 11 godina kasnije, ponovo je uhapšen, a optužnica je mnogo šira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading