Opozicija u Rusiji totalni hit: Umesto ruske na letku postavili srpsku zastavu

Autor:

Svet

20.07.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovni predsednički izbori u Ruskoj Federaciji predstoje 2020, a uzburkana opozicija aktuelnog prvog čoveka Vladimira Putina uveliko je u kampanji. Na reklamnim materijalima sve puca od obećanja i patriotizma kojim bi trebalo da osvoje poverenje Rusa, a nekolicina nezavisnih, vanstranačkih kandidata istakla se ambicijom, a još više sramnim neznanjem. Oni su, naime, podelili letke kojima građane pozivaju na skup koji treba da se održi danas u 14 sati na Bulevaru Saharov, a potom u 19 na Trgu Trubnoj.

RepublikaFoto: twitter.com/Dmitriй Stešin ‏
Nedopustiva greška

Sve bi to bilo legitimno da se iznad glava opozicionih kandidata ne vijori srpska zastava. Kao što je poznato, ruska i srpska trobojka su iste, osim redosleda boja, pa su ove ruske patriote pobrkale svoju belo-plavo-crvenu sa našom crveno-plavo-belom.

Zbog toga ovih dana tamošnja javnost bruji od podsmeha, a Tviter doslovce gori od izrugivanja zbog nepoznavanja elementarnih državnih obeležja i to od ljudi koji bi da smene Putina i budu nove vođe ruskog naroda i ujedno na čelu jedne od najvećih svetskih sila.

KOMENTAR NA TVITERU: Oni su u trci za Skupštinu Srbije, u skladu sa zastavom? Jadna Srbija, neka braće neka žive mirno

- Oni su u trci za Skupštinu Srbije, u skladu sa zastavom? Jadna Srbija, neka braće neka žive mirno - samo su neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading