SVIREPO UBISTVO U MOSKVI! Atraktivnoj blogerki prerezan vrat, a zatim je njeno golo telo SPAKOVANO U KOFER

Autor: Blic

Svet

29.07.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekaterina K. (24), ruska blogerka, pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi. Kako prenose mediji, Ekaterini je prerzan vrat, a potom je njeno golo telo pronađeno je u putnom koferu.

Imala je nekoliko ubodnih rana. Njeno telo je pronađeno upakovano u kofer u stanu koji je iznajmila u moskovskoj ulici Pirieva.

Njen Instagram nalog na ime Katti ima 80.000 pratilaca. Radila je u gradskoj bolnici. Njeni fanovi kažu da je ličila na britansku glumicu i modnu ikonu Odri Hepbern.

Kada je prestala da odgovara na pozive, njeni roditelji su se zabrinuli. Zamolili su njenog stanodavca da obiđe njen stan i tada je otkriveno da je mrtva.

Motivi za ovo brutalno ubistvo nisu poznati, a policija ispituje nekoliko opcija uključujući i njen ljubavni život, ne bi li pronašla neke tragove o ubici. Poznato je da je prekinula vezu sa 32-godišnjim ljubavnikom i započela vezu sa starijim muškarcem. Ona i 52-godišnji muškarac su nameravali da odu u Holandiju.

Njen poslednji post je o putovanju na Krf, 22. jula. Njeno telo je pronađeno pet dana kasnije. Policija istražuje da li je ljubomora povezana sa zločinom. Za sada niko nije uhapšen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading