Horor u Rusiji! Pronađeno telo sa zabodenim ekserima! Sumnja se na ritualno ubistvo

Autor: Blic, Republika

Svet

30.07.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rušenje crkvene prodavnice u blizini grada Nižnji Novgorod otkrilo je jeziv prizor - ljudske ostatke umotane platnom i trakom i zakovane ekserima. Naime, kada su radnici dovezli kamion i počeli da tovare cigle, u jednom od zidova ugledali su mumificirano telo.

Odmah su pozvali policiju koja je telo prosledila u mrtvačnicu. Obdukcijom je utvrđeno da su u pitanju ostaci još neidentifikovanog muškarca čija je glava imala ozbiljne povrede. Takođe, na telu su pronađeni i brojni ekseri koje je neko zakucao u njega, ali nije saopšteno da li se to dogodilo pre ili posle smrti. S druge strane, utvrđeno je da je nesrećni čovek ubijen pre najmanje deset godina, te da je nakon toga zazidan.

Policija je pokrenula istragu i još nema mnogo podataka. Jedna od teorija je da je muškarac ubijen u okviru nekog rituala, javlja ruski "Lajf".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading