Prekršio tradiciju! Džonson devojku uselio u rezidenciju

Autor:

Svet

30.07.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson i njegova devojka Keri Simonds uselili su se u Dauning strit 10, čime je novi stanovnik te rezidencije postao zapravo prvi u istoriji koji će na tom mestu živeti s nevenčanom partnerkom.

U javnosti se prethodnih dana dosta spekulisalo o tome da li će se Simondsova pridružiti Džonsonu u Dauning stritu pošto su se pojavile informacije da par planira iznajmljivanje duplo većeg stana nedaleko od premijerske rezidencije.

Džonson još uvek nije zvanično razveden od druge supruge Marine Viler, sa kojom ima četvoro dece. Njihov razvod najavljen je u septembru prošle godine, posle 25 godina braka, nedugo pošto je potvrđena Džonsonova veza sa Simondsovom.

Inače, ona se brzo našla na meti britanskih tabloida koji je, između ostalog, nazivaju kraljicom stila i porede sa vojvotkinjom od Kembridža. Ona je svojevremeno imala uspešnu političku karijeru kada je bila deo tima koji je vodio kampanju za reizbor Džonsona na mesto gradonačelnika Londona 2012.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading