(VDEO) ŠOKANTNO OTKRIĆE! Milijarder pedofil kupio robinju od roditelja u Jugoslaviji: Isplivali jezivi detalji iz biografije Trampovog ortaka koji se ubio u zatvoru

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

10.08.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od žrtava milijardera pedofila Džefrija Epstajna koji se danas ubio u zatvorskoj ćeliji, bila je i manekenka Nada Marćinkova, čija se porodica posle Plišane revolucije preselila iz Čehoslovačke u Jugoslaviju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Izveštaji o istrazi policije u Palm Biču u Južnoj Floridi iz 2005, do kojih je došao Dejli mejl, otkrivaju da je Epstajn najmanje jednoj maloletnoj žrtvi rekao da je Nada Marćinkova njegova "jugoslovenska seksualna robinja". Nekoliko devojaka je tada izjavilo da ih je Epstajn terao na seks s Marćinkovom, a da bi čin na kraju prerastao u grupni seks s njim i manekenkom.

- Epstajn je Marćinkovu kupio od njene porodice u Jugoslaviji. Hvalio se da je doveo u Ameriku kako bi bila njegova jugoslovenska seksualna robinja - napisao je detektiv Džozef Rikari nakon razgovora s jednom od žrtava. 

 

 

Žrtve su inspektoru navodno rekle da je Marćinkova bila maloletna tokom većine opisanih incidenata i da nije imala ni 16 godina kada su ona i još jedna maloletna žrtva bile primorane da manuelno, oralno i pomoću igračaka seksualno stimulšu jedna drugu dok ih je Epstajn posmatrao i samozadovoljavao se u krevetu.

Ista neimenovana devojka uplakana je pričala da je tokom perioda od dve godine bezbroj puta bila u Epstajnovoj vili u Palm Biču i da je zaradila hiljade dolara.  U početku je bila dodatno plaćena za oralno zadovoljavanje Marćinkove, a sa svakom novom nedeljom "situacija je eksalirala", navodi se u pomenutom izveštaju. Jednom prilikom Epstajn ju je navodno silovao posle oralnog seksa između nje i Marćinkove.

 

 

 

- Ispričala je da joj je glava bila prikovana za krevet ... Vrištala je "ne" i Epstajn je prestao - navodi se u izveštaju. Ubrzo posle toga, žrtva je ispričala da joj je Epstajn kupio automobil "dodž neon" iz 2005. za ličnu upotrebu.

 

Druga devojka je detaljno opisala slične stvari koje su se dogodile kada je već bila punoletna. Ona je prvi put upoznala Epstajna sa 18 godina, koga je oralno zadovoljavala, ali je odbila njegov zahtev da to radi s drugim devojkama. Jednom prilikom je od nje tražio da se samozadovoljava dok je posmatrala Epstajna u seksu s Marćinkovom.

 

 

Treća žrtva, koja je ispričala policiji da je sa 16 godina prvi put imala seksualni odnos s Marćinkovom, navela je da Epstajn fotografisao njih dve tokom seksualnog čina u svojoj kući. Marćinkova je kasnije vrbovala druge devojke i na kraju prekinula kontakt s Epstajnom, saznaje se iz policijske dokumentacije.

Hapšenje Epstajna

Epstajn je uhapšen 6. jula i optužen je da je organizovao "gole masaže" i druge seksualne radnje maloletnih devojaka, kao i da je nekim devojkama plaćao da vrbuju druge i to u periodu između 2002. i 2005. godine. Na sudu je rekao da nije kriv.

Poznato je da je krug njegovih društvenih kontakata godinama uključivao Donalda Trampa pre nego što je postao predsednik SAD, bivšeg predsednika Bila Klintona i britanskog princa Endrjua.

 

Veze sa Klintonovima

RepublikaFoto: youtube.com/ABC15 Arizona

Kada je reč o povezanosti milijardera sa Klintonovima, iz više izvora je potvrđeno da je Bil nekoliko puta bio gost Epstajnovih ludih žurki u vili u Palm biču i na privatnom imanju na Devičanskim ostrvima, na kojima se, uz gole maloletne devojke, pilo i drogiralo do ranog jutra.

U Epstajnovom privatnom avionu Klinton je, kako je precizno zabeleženo, leteo čak 26 puta.

Dejli mejl je u jeku isplivavanja dokaza o razvratnoj prirodi Džefrija Epstajna objavio izgled unutrašnjosti njegovog privatnog aviona "Lolita ekspres", u kojem je, između ostalih, boravio i leteo Bil Klinton.

Taj boing 727, kako piše britanski list, opremljen je plišanim nameštajem, kvalitetnim tepisima i udobnim mekim sofama. U avionu je primećen i veliki krevet, čije su postojanje potvrdile mnoge žrtve, na kome su imale grupni seks sa Epstajnom i njegovim prijateljima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading