(VIDEO) Evo dokaza! Novi snimak otkriva da je Kolinda bila pijana "kao čep" tokom ustaškog pira povodom obeležavanja godišnjice "Oluje"

Autor: Republika

Svet

12.08.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o tome da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović bila pijana tokom nedavnog obeležavanja godišnjice akcije Oluja, o čemu su danima brujali mediji u Hrvatskoj ali i regionu, dobile su svoju konačnu potvrdu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

Na internetu se pojavio snimak na kome se jasno vidi da se Kolinda otežano kreće zbog čega je morala da se pridržava za svog saradnika. Uz to, njen pogled je, kako se jasno može videti na snimku, potpuno haotičan, baš kao kod ljudi koji su popili koju čašicu više.

Uz to, kada su je novinari pitali da li ide u Split, Kolinda doslovno nije uspela da progovori ni jednu jedinu reč, već je samo uzdahnula i odmahnula rukom.

Podsetimo, hrvatska predsednica zloupotrebila je ustaško divljanje u Kninu, kojim se u "lepoj njihovoj" slavi proterivanje najmanje 250.000 Srba, da najavi kandidaturu za drugi mandat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

12.08.2019 18:43

Častila je Vedrana šljivovicom iz Srbije.Samo srpski viski može oči da joj ukrsti.

Minja

13.08.2019 08:19

Sramota. Ovo ceo svet treba da vidi.