Razmere izopačenosti prelaze sve granice! Procureli novi detalji: Milijarderu pedofilu poklanjali devojčice za rođendan

Autor: blic.rs, Republika

Svet

21.08.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džefri Epstajn, milioner koji je izvršio samoubistvo u zatvoru gde je čekao presudu zbog optužbi za pedofoliju, svojevremeno se iživljavao nad tri sestre, koje su imale samo 12 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS Evening News
Džefri Epstajn

Devojčice iz Francuske poslate su Epstajnu kao rođendanski poklon, tvrde izvori. Jedan od tužilaca koji je radio na Epstajnovom slučaju tvrdi da je milijarder pedofil seksualno zlostavljao tri setrice jedan dan, nakon čega su one vraćene vraćene u Francusku.

Prema nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima, veruje se da su zlostavljane maloletne trojke bile iz siromašne porodice. Sa njima se upoznala Virdžinija Džufri, koja je optužila Epstajna i njegovu devojku da su je seksualno zlostavljali kada je imala 15 godina, kao i da su je tri puta prisilili na seksualni čin sa princem Endruom kada je imala 17 godina, prenosi "Miror".

U sudskim dokumentima navode se izjave Virdžinije Džufri, koja je navela kako je devojčice "regrutovao" prijatelj milionera Žan Lik Brunel, a da se Epstajn hvalio kako je "sjajno što novcem može sve da kupi" i da je bio uzbuđen povodom kompletnog događaja.

Ona je navela i da su devojčice dovedene iz Francuske jer su bile veoma siromašne i njihovim roditeljima je bio potreban novac, kao i da joj je "Epstajn rekao kako je njegov prijatelj kupio devojčice od njihovih roditelja u Parizu, nudeći im 'uobičajenu sumu novca', vize i perspektivu karijere modela".

 

 

Brunel je 2015. godine negirao svaku "direktnu ili indirektnu" umešanost u Epstajnove navodne zločine.

- Odlučno negiram da sam učinio bilo kakvo nezakonito delo ili bilo kakvo krivično delo tokom svog rada kao rukovoditelj lovaca na talente ili modela agencija - rekao je za "Gardijan".

Navodi o Epstajnu i francuskim devojčicama otkriveni su u sudskim dokumentima podnesenim 2015. godine u okviru dve građanske Epstajnovih optuženika protiv SAD, nakon sporazuma o priznanju krivice, za koji tvrde da je prekršio američki Zakon o pravim žrtvama zločina, preneo je "Njujork Post".

Podsećamo, 66-godišnji Džefri Epstajn izvršio je samoubistvo vešanjem u ćeliji zatvora u Njujorku, gde je trebalo da sačeka presudu zbog optužbi za pedofiliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading