UPOZNAO GA NA FETIŠ SAJTU, A ONDA GA KASTRIRAO: Policajci ostali u šoku kad su ušli u krvavu kuću suludog evnuha!

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

25.08.2019

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan 74-godišnji muškara sa Floride uhapšen je zato što je kastrirao muškarca kog je upoznao preko fetiš sajta za evnuhe.

Foto: Ilustracija

"Ovaj sučaj je malo... osetljiv, da tako kažemo", objavila je kancelarija šerifa okruga Hajlends na Fejsbuku povodom hapšenja Gerija van Risvika. "Mogli biste da kažete i da je uvrnut."

Risvik, koji nije lekar niti je ikad studirao medicinu, kastrirao je 53-godišnjeg muškarca 18. avgusta, nedelju dana pošto ga je upoznao na sajtu eunuch.com, namenjenom ljudima koji imaju fetiš kastracije.

Policajci iz okruga Hajlands intervenisali su u Sebringu pošto je neko pozvao službu za hitne situacije, a zatim spustio slušalicu. Policija je došla u Risvikovu, a on je odmah priznao da je upravo kastrirao čoveka.

- Šerifi su našli čoveka kako leži na krevetu s peškirom preko prepona i obilno krvari - kažu u šerifovoj kancelariji. - Pored kreveta bio je ružičasti kontejner u kom su bila dva dela tela koja su doskora bila žrtvina. Žrtva je odvezena u regionalnu bolnicu. On je u stabilnom stanju.

Policajci su prijavili da je Van Risvik sobu pretvorio u improvizovanu hiruršku salu sa sve medicinskom opremom, lekovima protiv bolova i kamerom koja snima proceduru. On je policajcima priznao da je probao da kastrira tog čoveka nedelju dana ranije, ali je odustao. 

Takođe je priznao da je sa žrtvom razgovarao o kastraciji na sajtu za evnuhe. Rekao mu je da je već kastrirarao životinje dok je radio na farmi, a 2012. je čak sam sebi uklonio jedan testis.

Uhapšen je i optužen je za nanošenje fizičke povrede i praktikovanje medicine bez licence.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading