Predsednik Irana Trampu: Hoćeš zajedničku fotografiju? Imaš Fotošop

Autor: Tanjug

Svet

27.08.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Irana Hasan Rohani je poručio da nema šanse za takozvani "foto-op" sa američkim predsednikom već da, ukoliko želi zajedničku fotografiju, može da koristi Fotošop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hasan Rohani

Naime, odgovarajući da izjavu Donalda Trampa da je "realistično" da se sa Rohanijem sretne već u narednihnekoliko sedmica, iranski predsednik je rekao da bez ukidanja sankcija neće biti nikakvog susreta.

Aludirajući da neće biti "foto-opa" što je izraz sa zajedničko fotografisanje (uglavnom političara i poznatih ličnosti), Rohani je predložio upotrebi Fotošopa.

- Zainteresovani smo da rešimo sporna pitanja putem razumnih metoda, ali nas ne interesuje fotografisanje. Ako neko zahteva fotografiju sa Hasanom Rohanijem, mora da zna da to nije izvodljivo. Izvodljivo je naravno uz pomoć Fotošopa, ali ne i u realnom životu - poručio je šaljivo Rohani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading