(VIDEO) NAMESTIO SVAKI DETALJ: Ubio bivšu ženu i telo gurnuo u uragan!

Autor: Republika

Svet

15.09.2017

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristal Mekdovel je nestala dan pre nego što je uragan Harvi udario u Hjuston, a njen bivši muž je sve to "sredio". Nakon morbidnog ubistva pojavio se pred sudom i sve priznao.

RepublikaFoto: youtube.com/Inside Edition
Bolestan bivši muž zamalo da iskroji savršeno ubistvo

Kristal je živela sa bivšim mužem, Stivenom, jer su njenoj kući bili radovi. Međutim, ona se zabavljala sa drugim muškarcem nekoliko nedelja. Sumnja se da je Stivenova ljubomora upravo i bila motiv ubistva.

Stiven (44) je priznao policiji da je svoju bivšu suprugu zadavio u dnevnoj sobi, dok su njihova deca stara 8 i 5 godina spavala u susednoj sobi.

Zločin se dogodio neposredno pre udara uragana Harvi.

- Mislim da je Stiven dobro znao šta radi. Znao je da dolazi oluja i nadao se da će mu ona pomoći da sakrje tragove - rekao je Kristalin dečko Paul.

Stiven je policiji priznao sve detalje zločina, pa je tako rekao da je da je telo bacio u šumu.

Stiven je otkriven nakon što je policija, četiri dana posle Kristalinog nestanka, pronašla njen automobil na poplavljenom parkingu ispred motela. Istragom je utvrđeno da je automobil na parking dovezao Stiven, posle pregleda kamera za nadzor. Ubica je prethodno policiji rekao da se "njegova žena sama odvezla u nepoznatom pravcu".

Stivenu je određen pritvor, a deca su smeštena kod rođaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading