Šta se desilo u Beloj kući, ne ostaje u Beloj kući! Boltonova verzija: Ja sam podneo ostavku,Tramp odgvorio - "da sutra pričamo"

Autor: Tanjug

Svet

10.09.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći američki savertnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton izjavio je danas da je on u ponedeljak veče ponudio ostavku američkom predsedniku Donaldu Trampu, na šta mu je ovaj predložio da razgovaraju sutra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Bolton

On je to napisao na svom Tviteru, a nakon što je Tramp izjavio da je on Boltonu predložio da podnese ostavku, prenosi AP.

Otkaz Boltona iznenadio je mnoge u Beloj kući, tim pre što je svega sat vremena pre Trampove objave na Tviteru, pres služba objavila da će se Bolton pridružiti američkom državnom sekretaru Majku Pompeu i ministru finansija Stivenu Mnučinu na brifingu.

Bolton je imenovan za savetnika u Trampovoj administraciji u aprilu 2018. godine, nakon što je sa te funkcije smenjen vojni general H.R. Mekmaster.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading