Jezivi detalji iz "kamiona smrti": Zarobljeni u hladnjači su se do poslednjeg momenta borili za život

Autor: Srbija danas, Republika

Svet

26.10.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnici koji su se našli u "kamionu smrti" borili su se do poslednjeg trenutka da pronađu spas iz pakla koji ih je snašao. Neki izvori tvrde da su leševi u hladnjači pronađeni goli i da su imali penu na ustima.

RepublikaFoto: youtube.com/Guardian News
Hladnjača u kojima su nađena tela

Nakon što su pronađena tela, prvobitno je objavljeno da su svih 39 žrtva bili Kinezi, ali sada se veruje da je najmanje šest stradalih iz Vijetnama.

"Ne mogu da dišem"

Tako je porodica jedne Vijetnamke rekla da im je ona poslala poruku u kojoj je pisalo da se guši i da umire. Fam Tra Maj (26) poslala je poruku svojoj majci u utorak uveče posle čega se više nisu čule.

Fam Ti Tra Mi poslala je seriju uznemirujućih poruka svojoj majci oko pola 11 uveče, 22. oktobra, u kojima je navela da se guši.

- Mama, toliko volim tebe i tatu! Umirem zato što ne mogu da dišem - navela je u drugoj.

Nesrećni roditelji Fam Ti Tra Mi priznali su da su platili 30.000 funti kako bi devojku (26) prokrijumčarili u Britaniju.

Još dve porodice strahuju da su njihovi bližnji bili u hladnjači.

Brat jedne 19-godišnje devojke rekao je da ga je nazvala u utorak ujutro rekavši mu da ulazi u prikolicu. Od tada se nisu čuli, ali im je krijumčar vratio novac. I rođaci jednog 26-godišnjaka su takođe dobili novac nazad.

Inače, vozač kamion Mo Robinson (25) nalazi se u pritvoru, međutim, postoje naznake da on nije znao šta se nalazi u kamionu.

Britanska policija uhapsila je bračni par Džoanu i Tomasa Mara zbog sumnje da su učestvovali u krijumčarenju 39 ljudi koji su pronađeni mrtvi u kamionu hladnjači u blizini Londona.

Par je rekao Dejli mejlu da su kamion prodali pre godinu dana jednoj kompaniji u Irskoj, ali su istražitelji ipak juče pretresli njihovo imanje pre i kozmetički salon koji je u njihovom vlasništvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading