Karakondžula veruje da je Bogom dana: Hilari Klinton čeka da propadne Bajdenova kampanja i ponovo izađe na crtu Trampu!

Autor: Republika

Svet

30.10.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hilari Klinton je uverena da je Bog odlučio da je pošalje na Zemlju kako bi pomrsila račune Donaldu Trampu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp i Hilari tokom predsedničke debate 2016. godine

Ove šokantne tvrdnje na njujorškom radiju izneo je bivši savetnik Bila Klintona Dik Moris, koji tvrdi da nekadašnja senatorka kuje plan kako bi se uključila u trku za demokratskog kandidata na predsedničkim izborima 2020. godine.

- Iako je izgubila 2016. godine, Hilari se sprema za još jedan pokušaj, verujući da ju je Gospod Bog poslao na zemlju da to uradi - ocenio je Moris.

Kako je objasnio, iako nije zvanično nominovana i ne učestvuje u debatama među demokratskim kandidatima, nema sumnje da Hilari "iz prikrajka" čeka priliku, naročito ako Bajdenova kampanja propadne.

- Ona to želi. Ona to planira. Ona će učiniti sve da to i ostvari - navodi Moris.

 

 

Prema njegovim rečima, Klintonova bi mogla da se pojavi kao "umeren, centristički" kandidat ako Bajdenova kampanja završi neuspehom, što će, imaju li se u vidu "ispale" bivšeg potpredsednika SAD do sada, po svemu sudeći biti slučaj.

Da sve ovo nisu samo spekulacije, potvrdio je i bivši savetnik Klintonove Filip Reins, koji nije kategorički odbacio mogućnost da bivša senatorka još jednom izazove predsednika Trampa.

Naime, iako je Rejns prošle godine u intervjuu za Politiko tvrdio da su šanse da se Hilari kandiduje između "neverovatnih i nule", on se sada pojavio na Foks njuzu i značajno ublažio taj stav.

- Ona se kadnidovala jer je verovala da će biti najbolji predsednik. Kandidovala se ne samo da pobedi Trampa, već i da vlada nakon Trampa - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

30.10.2019 21:33

Pa neće tamo niko da ga nagna babi.