NOVE USTAŠKE PROVOKACIJE: Kolindina frizerka odlazi u SAD ako Srpkinja bude prva dama

Autor:

Svet

01.11.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renata Vinšek, frizerka hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, objavila je da će se iseliti u SAD ako Kim An, supruga predsedničkog kandidata Miroslava Škore, koja je po ocu Srpkinja, postane prva dama.

Kolinda Grabar Kitarović

Vinšekova je to objavila na svom Fejsbuk profilu. Ona je, inače, bila stilista mnogih poznatih Hrvata - od Franje Tuđmana, Tereze Kesovije, Sanje Doležal pa do Kolinde. Statusom na toj društvenoj mreži Vinšekova je podelila "tugu, očaj i razočaranje", upitavši šta ako sledeća prva dama Hrvatske bude Srpkinja.

Obratila se Kim An Škoro, koja je u intervjuu za Jutarnji list govorila, između ostalog, o svome dedi, Srbinu iz Hrvatske. Kim An je ispričala da je njen otac 2009. godine imao zadušnice u pravoslavnoj crkvi Sveti Nikola u Monrovilu u američkoj saveznoj državi Pensilvanija, gde je i sahranjen.

 

 

Hrvatski nedeljnik Novosti, koji objavljuje Srpsko narodno vijeće, naveo da je "za rasiste sa makazama u rukama to nešto uistinu neoprostivo, stoga je Renata Vinšek potrčala da prebroji krvna zrnca Škorine supruge i da utvrdi da je to, kako kaže, presedan u svetu".

- Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete vi, gospođo Kim, sa srpskim krvnim zrncima, venčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svetu, a moja Hrvatska i mi Hrvati, poznati kao nikad složniji, imaćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, ne mogu sakriti svoje razočaranje, pa ću ja u Ameriku, gde ste vi bili za vreme rata. Eto, kolo sreće se okreće, došlo vreme da tamo uživam i pišem pesme. Bog i Hrvati - napisala je na Fejsbuku frizerka Vinšek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading