Ako ste mislili da ste bezbedni u londonskom pozorištu, grdno se varate! Sve je teklo normalno, a onda je usledio ŠOK!

Autor: Telegraf

Svet

07.11.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko osoba je povređeno, a više od 1.000 je evakuisano kada se tokom predstave urušio krov pozorišta Pikadili u Londonu. Sve se odigralo sinoć tokom izvođenja predstave "Smrt trgovačkog putnika" rađenoj po delu Artura Milera, u kojoj glavnu ulogu igra američki glumac Vendel Pirs. Pet osoba je prevezeno u bolnicu, preneo je BBC.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U pozorištu su se začuli vrisci kada se nešto pre 20 sati po lokalnom vremenu urušio deo krova pozorišta. Pirs, koji tumači ulogu trgovačkog putnika Vilija Lomana, izvinio se zbog prekida predstave koja je na repertoaru od ponedeljka. Na video snimaku objavljenom na društevnim mrežama vidi se kako je američki glumac ispred pozorišta pozivao gledaoce da dođu drugi put da pogledaju predstavu.

- Veoma smo počastvovani što ste večeras došli. Mnogo nam je žao što se ovo dogodilo - rekao je Pirs.

Novinar BBC-ija Jan Hedou, koji je bio među publikom, naveo je da se krov urušio oko 20 minuta posle početka predstave. On je naveo da je pre urušavanja curela voda koja se pretvorila u jak mlaz, kao i da je zbog radova na zgradi bili postavljena skela.

Iz pozorišta je saopšteno da se deo krova urušio i da je pet osoba prebačeno u bolnicu. Uzrok urušavanja za sada nije poznat.

U decembru 2013. godine, 76 osoba je povređeno, od koji sedmoro teže, kada se tokom predstave urušio deo krova londonskog pozorišta Apolo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading