HITLEROVCI opet u akciji! NACIZAM VASKRSAVA U SRCU EVROPE!

Autor:

Svet

29.11.2019

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska socijalistička stranka radnika nova je nacistička organizacija koja usred Evrope pokušava da razgrana svoje delovanje. Pored nacističkih simbola i slika Adolfa Hitlera, ovi fanatici poseduju i velike količine oružja, zbog čega je veliki broj njih uhapšen prethodnih dana.

Adolf Hitler

Naime, italijanska policija vodila je prethodne dve godine istragu o razgranatoj grupi pronacista koja je ustanovila da ih trenutno ima u najmanje 16 gradova i mesta, od Sicilije do Alpa.

- Istraga je otkrila ogroman i raznolik niz stanovnika u raznim mestima, koje je ujedinio isti ideološki fanatizam i volja da osnuju otvoreno pronacistički, ksenofobni i antisemitski pokret - navodi se u saopštenju policije.

Iako nisu precizirali koliko se ljudi pridružilo skupini, kao ni koliko ih je uhapšeno, naglasili su da se u Italiji odbrana fašizma i napori u svrhu oživljavanja fašističkih stranaka smatraju zločinima.

Na 19 lokacija koje se povezuju sa Italijanskom socijalističkom strankom radnika pronađeno oružje, nacistički simboli, uključujući svastike i slike Adolfa Hitlera

Predstavnici policije pokazali su pak šta su našli kod predstavnika ove ekstremističke grupe, a u pitanju su nacistički simboli, uključujući svastike i slike Adolfa Hitlera.

- Tokom pretresa 19 lokacija zaplenjena je i velika količina oružja, uključujući pištolje, lovačke puške i samostrele. Skupina se povezala sa ekstremističkim grupama u inostranstvu, među kojima su one u Portugalu, Britaniji i Francuskoj - naveli su u policiji.

Profesor Perišić: Ništa se po pitanju ekstremističkih organizacija nije menjalo iako su nacizam i fašizam pobeđeni

Profesor međunarodnih odnosa Srđan Perišić kaže da je ovo, nažalost, konstantna pojava od završetka Drugog svetskog rata.

- Ništa se po pitanju ekstremističkih organizacija nije menjalo iako su nacizam i fašizam pobeđeni. Iako su zvanično bili zabranjeni takvi pokreti nakon završetka Drugog svetskog rata, oni su uvek postojali. Eto, recimo, imamo ustaški pokret koji je nacistički, a nikada nije bio zabranjen ni u Nemačkoj, ni u Austriji, ni Švajcarskoj. Znači da im je neko dozvoljavao postojanje, a to su zapadne službe - kazao je Perišić.

Kukasti krst kao visoka moda

Nemačka vojska objavila je na Instagram nalogu fotografije uniformi koje krase nacistička obeležja. Na uniformi su, naime, dva kukasta krsta, odlikovanje za vojnike ranjene u ratu i carski orao, a sve uz opis "I moda je jedan aspekt". Ovaj skandalozan potez već su osudili pojedini nemački poslanici.

Kako je dodao, u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj i Austriji građani organizuju političke partije poput ove, koje se, pre svega, protive globalističkom poretku i one su u službi kompromitacije suverenističkih partija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading