Tramp napustio NATO samit! Trudo je dvoličan, mada izgledao mi je kao fin momak

Autor: Mediji, Republika

Svet

04.12.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp iznenada je otkazao konferenciju za novinare i napustio samit NATO u Londonu. Neposredno pre toga, nazvao je premijera Kanade Džastina Trudoa "dvoličnim", piše Independent.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše navode da su ga Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron i britanski premijer Boris Džonson ogovarali, prenosi Rojters.

- On je dvoličan. Izgledao mi je kao fin momak, ali iskreno da vam kažem, kada sam ga prozvao zbog činjenice da ne izdvaja dva odsto za odbranu, vidim da nije bio srećan zbog toga. On ne daje dva odsto, a trebalo bi. Kanada ima novac -  rekao je Tramp.


Mediji su preneli da su na prijemu u Bakingemskoj palati Trudo, Makron, Džonson, holandski premijer Mark Rute i britanska princeza Ana ćaskali i da je tom prilikom Trudo rekao povodom Trampove duge konferencije za novinare: "Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading