Stravičan zločin: Zapalili devojku koja je išla na suđenje zbog silovanja!

Autor: Republika

Svet

06.12.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa muškaraca zapalila je devojku (23) koja je kao žrtva silovanja išla na suđenje na severu Indije, a među napadačima nalazio se i silovatelj.

Foto: pixabay.com
Tragična sudbina: Prvo silovana, pa zapaljena...

Ovo je dodatno podstaklo bes hiljada Indijaca koji učestvuju u masovnim protestima nakon silovanja 27-godišnje veterinarke u južnom gradu Hiderabad. Demonstranti i poslanici traže od sudova da brže i efikasnije donose odluke u slučajevima silovanja i izriču strože kazne.

Žena koja je napadnuta i zapaljena u kritičnom je stanju, kazali su lekari u prestonici indijske države Utar Pradeš. Ona je bila na putu prema železničkoj stanici kako bi prisustvovala sudskom saslušanju kada je posuta benzinom i zapaljena, saopštila je policija.

- Pet osoba je učestvovalo u napadu na nju, uključujući i muškarca koji je optužen za njeno silovanje - kazao je agencijama jedan policijski zvaničnik. Devojka je u kritičnom stanju, a "Bi-Bi-Si" je preneo da je pretrpela opekotine na 90 odsto tela. Sva petorica napadača su u pritvoru, objavila je policija.

Devojka je u martu ove godine prijavila policiji da je 12. decembra prošle godine silovana pod pretnjom vatrenim oružjem. Nakon što je proveo izvesno vreme u zatvoru, osumnjičeni silovatelj je prošle nedelje pušten uz kauciju, saopštila je policija. Više od 4.200 slučajeva silovanja je prijavljeno u Utar Pradešu 2017. godine, najviše u Indiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading