FRANCUSKA MINISTARKA: Sreća što je Tramp usamljen

Autor: Tanjug

Svet

08.12.2019

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska ministarka za ekologiju Elizabet Born izjavila je danas da je sreća to što američki predsednik Donald Tramp nema podršku drugih zemalja, u svojoj novoj inicijativi da se usvoje mehanizmi kojima bi se uštedela voda u toaletima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Kako javlja francuski RTL, Tramp, koji je vrlo uporan u svojim kritikama ekoloških standarda koje su usvojile druge zemlje, 6. decembra se upustio u novu borbu.

- Pomno pratimo lavaboe, tuš kabine i druge elemente u kupatilima. Ljudi povlače vodu 10, 15 puta umesto samo jednom i tako koriste više vode - rekao je Tramp na jednom sastanku sa predstavnicima male privrede u Beloj kući, o čemu je Republika već pisala.

Born je, gostujući na RTL-u, rekla da je dobra vest to što je Tramp u svojoj inicijativi potpuno usamljen.

- Samo SAD zastupaju te, pomalo iznenađujuće, stavove. Kada su SAD napustile Pariski sporazum (o klimi), neki poput Donalda Trampa predviđali su kraj sporazuma iz Pariza. E pa, sa COP25 možemo da konstatujemo da to nije slučaj. SAD se kreću u kontrasmeru od istorije - ocenila je Born.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading