Šarlatani hteli da preigraju Putina: Novinari pitali Putina o ćerkama, šef Kremlja im elegantno poručio gde im je mesto

Autor: Tanjug

Svet

19.12.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaobišao je danas pitanje o identitetu svoje dve kćerke na svojoj godišnjoj konferenciji za novinare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Imenovani izvori rekli su Rojtersu, ali su kasnije povukli izjave, da je jedna od Putinovih odraslih kćerki Katerina Tihonova, koja upravlja projektima koji se finansiraju iz javnih izvora i učestvuje u takmičarskom rokenrol plesu.

Mediji su Putinovu stariju kćerku identifikovali kao Mariju Voroncovu, ranije Mariju Fasen, koja se bavi biomedicinom, preneo je Rojters.

Međutim, nije potvrđeno da je bilo koja od njih Putinova kćerka, a predsednik, koji je razveden, malo govori o porodičnom životu, navela je agencija.

 

 

Na konferenciji za novinare Putina su pitali o njegovom odnosu prema Voroncovoj i Tihonovoj u kontekstu posla kojim se bave.

- Upravo ste postavili pitanje vezano za posao. Vi ste pomenuli jednu ženu, pomenuli ste drugu - rekao je Putin.

Dodao je da to što su novinari naveli neke činjenice nije dovoljno, te im je savetovao: "Kopajte još malo i shvatićete kojim poslom se bave i ko je vlasnik čega i ko pomaže kome".

Ruski predsednik, međutim, dok je odgovarao na pitanja novinara nije pomenuo ime nijedne ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading