Kim postrojio saradnike: Održan sastanak rukovodstva Radničke partije

Autor: Tanjug

Svet

28.12.2019

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Severne Koreje Kim Džong Un održao je sastanak s rukovodstvom vladajuće Radničke partije o važnim političkim pitanjima uoči isteka roka krajem godine koji je dao SAD u vezi s postizanjem sporazuma o denuklearizaciji te zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim Džong Un

- Neposredna orijentacija borbe Radničke partije, i državna i važna politička pitanja za novu pobedu u našoj revoluciji u aktuelnoj sitauciji bile su teme na dnevnom redu plenarnog sastanka - javila je severnokorejska agencija KCNA.

Agencija nije iznela više detalja o sastanku, ali je navela da će on biti nastavljen.

Plenarni sastanak Centralnog komiteta partije održava se usred spekulacija da bi Severna Koreja mogla da donese važne odluke, moguće u vezi s razgovorima sa SAD koji su prekinuti, prenosi Rojters.


Pjongjang je više puta pozvao Vašington da do kraja godine iznese nov predlog o otklanjanju nesuglasica oko nuklearnog programa Severne Koreje i upozorio ga da bi u suprotnom mogao da očekuje neželjeni "božićni poklon".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading