Uhapšen Srbin u Beču: Porodična svađa kulminirala u nasilje, ali to nije jedina drama koju su policajci morali da rešavaju sa našim državljanima

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

10.01.2020

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan državljanin Srbije (30) je uhapšen u Beču jer je pretio supruzi (28) da će je ubiti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto ilustracija

On je priveden i određena mu je zabrana prilaska. Tokom saslušanja Srbin je tvrdio da je ustvari on žrtva jer ga supruga prva napala. Kako je rekao, on je prvi dobio udarac od nje i to ručnim mikserom. Fizičkom obračunu prethodila je svađa u njihovom stanu.

Još jedan incident se dogodio samo 45 minuta kasnije. Prolaznici su čuli pozive u pomoć iz jednog stana i odmah pozvali policiju. Kada su službenici izašli na teren, državljanka Srbije (30) im je otvorila vrata, i rekla da je njen 19-godišnji poznanik zapretio da će ubiti nju i njenu majku (64).

Kako je saopštila policija, osumnjičeni Austrijanac je već imao zabranu prilaska, a sada je prijavljen zbog opasnih pretnji, ali je prijava podnesena i protiv njegove poznanice i njene majke zbog nepoštovanja te naredbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading