3 monstruma otela i silovala devojčicu (14)! Spasila se uz pomoć JEDNE aplikacije

Autor: Tanjug, Republika

Svet

18.01.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaestogodišnja devojčica, koju su otela trojica muškaraca u severnoj Kaliforniji, spasena je zahvaljujući društvenoj mreži Snapčat.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Pedesetpetogodišnji Albert Tomas Vaskez je devojčici u utorak dao supstance koje su je onesposobile, a potom je pozvao Antonija Kvirina Salvadora i Hediberta Gonzalesa Avarengu kako bi mu pomogli da je unese u automobil, saopšteno je iz policije.

Prema navodima, Vaskez je potom seksualno zlostavljao devojčicu u automobilu, a onda su je zajedno odvezli u motel u San Hozeu, gde ju je ponovo zlostavljao, prenosi CNN.

Devojčica je ipak uspela putem društvene mreže Snapčet da javi prijateljima da je oteta i poslala im svoju lokaciju. Njeni prijatelji su pozvali policiju koja je ubrzo stigla do motela i to u trenutku kad ga je Vaskez napuštao.

On je uhapšen zbog otmice s namerom silovanja deteta, lažnog predstavljanja, i silovanja nakon korištenja supstanci. Njegovi saučesnici su optuženi za otmicu i zaveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading