(FOTO) Berluskoni dao Putinu ZANIMLJIV POKLON ZA KREVET

Autor: Tanjug

Svet

10.10.2017

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet.

RepublikaFoto: youtube.com/MLordandGod
Berluskoni doputovao u Rusiju samo da uruči ovaj nesvakidašnji poklon

Na presvlaci je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije i Rusije. 


Berluskoni je još u subotu doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalan poklon povodom njegovog 65. rođendana, prenosi Tass. 


Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na novinarsko pitanje kako je reagovao predsednik Putin na poklon, rekao da ne zna ništa o reakciji predsednika na taj poklon.

Italijanske novine La Stampa prenele su u nedelju da je Berluskoni doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalni poklon - ručno izrađenu presvlaku za krevet. 

 

 


Putin i Berluskoni neguju dugogodišnje prijateljstvo - prvi put su se sreli na samitu G8 2001. godine u Ženevi i od tada su se puno puta sastajali na različitim zvaničnim događajima, na kojima su pokazivali poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali i lično.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading