CIA pokušala da ubije Kim Džong Una?!

Autor: alo.rs

Svet

10.10.2017

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severna Koreja je utvrdila da su Sjedinjene Američke Države pokušale da ubiju njihovog vrhovnog vođu, Kim Džong-una, ranije ove godine, prenosi britanski Independent.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Optužbe na račun CIA-e

Državna Korejska novinska agencija (KCNA) tvrdi da je CIA pokušala da upotrebi hemijski ili biološki otrov kako bi ubili diktatora. Navodni pokušaj pokazuje da je SAD "glavni krivac za terorizam", stoji u napisima državne agencije.

"U maju ove godine grupa terorista koji su se infiltrirali u našu zemlju po nalozima CIA-e i obaveštajne službe južnokorejskih marioneta s ciljem sprovođenja terorizma protiv našeg vrhovnog stožera korišćenjem biološke i hemijske supstance, uhvaćeni su i razotkriveni. To jasno pokazuje istinsku prirodu SAD-a kao glavnog krivca iza terorizma".

Muškarac koji je imenovan samo kao "Kim" bio je isplaćen kako bi izvršio biološki napad, tvrdi državna sigurnosna služba.

KCNA je takođe tvrdila da su Amerikanci menjali svoje boje poput kameleona kako bi opravdali rušenje vlade u drugim zemljama.

CIA je odbila da komentariše ove navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading